Je bekijkt nu Irene van Leeuwen 9 februari tot medio september 2017

Irene van Leeuwen 9 februari tot medio september 2017

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:9 februari 2017
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

 Kunstenaar: Irene van Leeuwen / Atelier 2 blauwe matrozen

Periode: donderdag 9 febr. medio september 2017.

NAW van de exposant Irene van Leeuwen

T:  0314-843447

M: 06 40933123                                  

E:  info@2blauwematrozen.nl

 

Atelier ‘2 Blauwe Matrozen’

Irene van Leeuwen

J.D. Pennekampweg 26

6999 CJ Hummelo Tel. 0314-843447 /06 4093 3123

www.2blauwematrozen.nl

irene.vanleeuwen@upcmail.nl

Atelier ‘2 Blauwe Matrozen’  is een portretatelier, in de ruimste zin van het woord. Ik schilder levendige portretten van mens en dier, maar ook van een dorpsgezicht of een landschap maak ik een portret-met-een-ziel. Realisme in krijtachtige tinten, geschilderd met acryl- of olieverf. Ook maak ik gebruik van gemengde technieken, waardoor het werk wat ruwer wordt. Net als mijn matrozen houd ik van ruimte, lucht en water. De Waddeneilanden zijn mijn grote inspiratiebron, maar ook in het dagelijks leven vind ik heel veel mooie schilderonderwerpen en modellen! In ieder schilderij probeer ik een vleugje bezieling, herinnering of verlangen te verstoppen. Dat heel persoonlijke vonkje geeft zowel het schilderproces als het eindresultaat betekenis en tijdloze waarde. 

Ik schilder ook in opdracht. Een levendig portret van een (klein-)kind, van een huisdier, een sfeervol schilderij van uw woning, van de dorpsstraat of van een favoriet vakantiemoment…. Het kan allemaal. Informeer naar de mogelijkheden.                                                                    

Irene van Leeuwen