Op zondag 2 maart is er door het bestuur van Stichting de Lindesche Molen een winterwandeling georganiseerd.

Deze wandeltocht was bedoeld om te lopen op 2 februari, maar door omstandigheden is  de tocht uitgesteld tot 2 maart. Vanaf 8.00 uur draaide de molen al, feestelijk versierd met de Nederlandse driekleur aan de wieken.

Om 8.30 uur kwamen de eerste deelnemers al bij de molen waar door enkele parkeerwachters de deelnemers vriendelijk werd verzocht om de auto  in het weiland te parkeren, zodat er geen overlast voor het overige verkeer op de Lindeseweg  ontstond.

Bij een mooi zonnetje en dus ook al een aardige temperatuur  ging om 9.00 de eerste  van de 278  wandelaars van start.

Er was de mogelijkheid om een van de 3 routes  n.l.  5 km – 10 km – 20 km. te wandelen. De korte route ging via de Helderboomsdijk richting de Kieftskamp, en weer met een lus  via de Kappelebultweg naar de molen, waar men dan kon genieten van warme drank en of erwtensoep.

De 10 km. route ging via het Landgoed Het Zelle, via Noordink, waar bij de Fam. Besselink aan de Menkhorsterweg een pauze was gepland met  erwtensoep en warme chocolademelk, via de Kieftskamp aansluiten op de korte route terug naar de molen.

De lange route van 20 km. ging net als de 10 km. wandelaars via Landgoed het Zelle, maar dan met een extra lus langs het golfterrein, langs de Varsselse molen ook via Noordink  (pauze)  en dan weer een stuk met de 10 km. wandelaars meelopen tot op de splitsing Slotsteeg / Maalderinkweg, waar de 20 km. er weer een lus bij kreeg  verder door de Kieftskamp, waar ook deze aan het eind van de Kieftskamp weer aansloot op de andere 2 routes.

Al met al was het een zeer geslaagde wandeltocht.