Lindesche Molen bedankt Vrienden!

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:23 maart 2014
  • Berichtcategorie:Niet gecategoriseerd

Op donderdag 27 februari j.l. werd er door de Stichting Lindesche molen een avond georganiseerd om alle trouwe en gulle donateurs te bedanken voor een jaar lang steun. De giften van de donateurs zijn bedoeld voor onderhoud en in stand houden van de molen. Dhr. Ruiterkamp opende de avond en was verheugd met de zeer grote opkomst van Vrienden!. Hij lichtte toe waaraan de binnengekomen donaties dit  jaar besteed zijn. De Lindesche Molen heeft vanaf nu een eigen AED apparaat die in de molen hangt zodat bij calamiteiten direct hulp geboden kan worden.

Verder gaf Dhr. Ruiterkamp korte toelichting op de publiciteit die er geweest is rond de veranderde situatie waarin het theater zich eind vorig jaar en begin dit jaar begaf. Blij en zeer verheugd kon hij melden dat er opvolgers zijn gevonden om het programmeren te gaan overnemen van Josée van de Staak die haar werkzaamheden in juni zal overdragen.  

Nadat dit korte verslag van ontwikkelingen en toekomst perspectief werd de avond verder ingevuld door “Buitengewoon”! , bestaande uit Eelco Schuijl op piano en Anja den Bakker, zang.

Een aan een schakeling van de mooiste bekende en onbekende luisterliedjes van Nederlandse bodem en daarbuiten. Het eerste gedeelte werd gewijd aan vooral liedjes waarin namen verwerkt zijn zoals Anne, Sammie en Suzanne. Opvallend is dat er heel veel liedjes zijn met meisjesnamen maar beduidend minder met jongens namen….Het deel na de koffie met molenkoek bestond uit een terug blik op een jaar  “Buitengewoon” met als hoogte punten de SamenLoop voor Hoop, het uitbrengen van de eigen cd en deelname aan een festival in het zuiden van Frankrijk.

Het publiek genoot, raakte ontroerd, herkende, en zong uitbundig mee. Een prachtige avond!